Ingebouwde virtuele assistent en invoerhulp Cecilia

Bespaar tijd

Uitgaven of overboekingen die herkenbaar zijn of regelmatig terugkomen? Onze virtuele assistent Cecilia leert deze razendsnel te herkennen om daarna volledig automatisch weg te boeken. Start de transactiefilters en zet Cecilia aan het werk.

Slimme combinatie

Cecilia werkt slim samen met de automatische koppeling met de bank. Cecilia kijkt doorlopend of er nieuwe banktransacties binnengekomen zijn en of deze automatisch kunnen worden verwerkt. Uiteraard wil ze ook naar de handmatig toegevoegde transacties kijken.

Cecilia als controleur

Cecilia maakt op elk gewenst moment een uitgebreide analyse van de administraties. Ze merkt fiscale foutjes, btw-problemen, dubbelingen, fouten in beginbalansen op en geeft heldere aanbevelingen en instructies om deze te herstellen.

Inbegrepen en onbeperkt

Cecilia en de transactiefilters zijn gratis te gebruiken in elke administratie. Daarom is Acumulus de meest simpele weg naar goedkoop en compleet boekhouden voor iedereen. Voor maar €9,95 per maand en altijd 5% korting bij betaling per jaar. Oplopende korting bij meerdere administraties.